مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند موتور سیکلت

با سلام. من قصد دارم موتوری مدل 88 خریداری کنم که در 3 معامله قبلی تعویض پلاک انجام نشده و سند قطعی نزدن و قولنامه ای معامله شده ولی وکالت فروش داده شده است. با توجه به این که از عمر موتور 10 سال می گذرد، آیا من میتونم برای شماره گذاری جدید موتور اقدام کنم و سند قطعی با وکالت از فروشنده به نام خودم بزنم؟ ممنون

پاسخ ها :

انتقال سند موتور سیکلت با وکالت فروش تعویض پلاک موتور سیکلت با وکالت نامه انتقال سند موتور سیکلت تعویض پلاک موتور سیکلت خرید موتور سیکلت قولنامه ای قوانین خرید و فروش موتور سیکلت موتور سیکلت تعویض پلاک