مشاوره حقوقی رایگان - انصراف از ارتش

با سلام. بنده به عنوان افسر پیمانی در سال 93 استخدام ارتش شدم. بعد از پنج سال تبدیل وضعیت به رسمی شدم. الان همسرم دیگه تحمل دوری نداره و امکان جابجایی به شهر خودمون هم نیست. یعنی این نیرو در شهر ما نیست. خودم هم دیگر علاقه ای به خدمت ندارم. اگر انصراف بدم و با انصرافم مخالفت بشه، تکلیفم چیه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

انصراف از ارتش استعفا از خدمت در ارتش قوانین انصراف از ارتش عدم موافقت با استعفا انصراف از خدمت استعفا از ارتش