مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت همسایه از طریق سر و صدا

با سلام. در مجتمع 5 طبقه ای هستم که در واحد طبقه سوم ساکنم. پنجره های واحد من رو به حیاط خلوتی است که توسط دو واحد همکف به دو قسمت تقسیم شده که مختص به آن ها است. از این که این حیاط مشاع هست یا خیر اطلاعی ندارم ولی مشکل این است یکی از واحد ها هر چند شب یک بار حدود ساعت 2 الی 4 صبح با روشن کردن منتقل و بساط جگر و کباب و سر و صدا مانع آسایش و خواب ما شده است. در جواب اعتراض ما هم می گوید پول حیاط را داده ام و اختیارش را دارم. آیا واقعا این اختیار را در این ساعات دارد یا خیر؟ ممنون

پاسخ ها :

مهدی یوسفی چهرقانی

جناب آقای مهدی یوسفی چهرقانی :

با سلام
برابر قانون تملک آپارتمان قسمت های مشاع ساختمان که حیاط هم شامل اون میشه نمیشه به شخصی واگذار بشه و بنابراین شما میتونید هم مانع تصرف اختصاصی ایشان شوید و هم بابت مزاحمت از ایشان شکایت کنید