مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج مجدد

سلام، خسته نباشید. سوالم این هست؛ اگر بنده مهریه و نفقه همسرم رو قسطی پرداخت کنم، آیا میتونم ازدواج مجدد داشته باشم؟ کلی بگم نمیخوام با همسرم زندگی کنم و طلاق هم ندهم. آیا دادگاه به من اجازه ازدواج مجدد می دهد یا خیر؟ ممنون و سپاس.

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام در صورت الزام همسر شما به تمکین و عدم اقدام ایشان در این خصوص شما میتوانید با اجازه دادگاه ازدواج نمایید