مشاوره حقوقی رایگان - خسارت خودرو در تصادف

سلام، وقت بخیر. یک خودرو از پشت به من زد و خسارتی به ماشین من وارد شد. ایشون اصرار داشتند که با پلیس تماس نگیریم و خسارت رو نقدی پرداخت می کنند. تماسی با نمایندگی داشتم و تلفنی اعلام کردن که حدودا خسارت هفتصد تومان می شود. بعد از کلی چونه زدن هفتصد تومن را پرداخت کردند. روز بعد ماشین رو تعمیر کردم و خسارتش یک میلیون و دویست هزار تومان شد. میخاستم بدونم راهی هست که بتونم بقیه خسارتم رو بگیرم؟ چون ایشون اعلام کردند، دیگه پول نمی دهند. تنها مدرکی که دارم عکسی است که بعد از پیاده شدن از ماشین از صحنه تصادف گرفتم.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

با در دست داشتن رسید تعمیرگاه و رسید واریز وجه ایشان به شما ، می توانید دادخواست بدهید.