مشاوره حقوقی رایگان - هیات مدیره مجتمع مسکونی

با سلام.
مالک یک واحد مسکونی در یک بلوک 60 واحدی هستم. در اساسنامه بلوک بندی هست که میگوید «هیئت مدیره میبایست از 5 یا 7 نفر تشکیل شود و اعضا یا باید مالک باشند یا نماینده مالک و ساکن بلوک باشند». در حال حاضر اعضای هیئت مدیره 8 نفر هستند که هیچ صورتجلسه مکتوبی در مورد انتصاب ایشان وجود ندارد و در آخرین صورتجلسه صرفا نوشته شده «ادامه کار هیئت مدیره کنونی (سابق)»
نکته مهم این است که یکی از فعال ترین آن ها شخصی است که از مالک وکالت داشته و خودش در ساختمان زندگی نمی کند.، بر طبق اساسنامه ایشون صلاحیت عضویت در هیئت مدیره را ندارد. چند بار متذکر شده ام که متاسفانه هیچ اقدامی در این مورد نکرده اند.
چه باید کرد؟

پاسخ ها :

حاتمه سعیدی شاندشتی

حاتمه سعیدی شاندشتی :

به شورای حل اختلاف شکایت کنید و نسبت به عدم سمت و صلاحیت ایشون و در نتیجه بی اعتبار بودن تصمیمات صادره از شورا تقاضای صدور حکم کنید