مشاوره حقوقی رایگان - عدم ثبت ازدواج دائم

با سلام. شخصی در سال 1340 ازدواج دائم را ثبت نمی کند. در سال 1341 عمل مذکور جرم تلقی شده و در سال 1352 شخص دستگیر می شود. آیا شخص مجازات می شود؟ مرور زمان در این جرم چگونه است؟ ماده 645 قانون مجازات اسلامی.

پاسخ ها :

مجازات عدم ثبت ازدواج دائم عدم ثبت ازدواج دائم مرور زمان در جرم عدم ثبت ازدواج ماده 645 قانون مجازات اسلامی جرم عدم ثبت ازدواج عدم ثبت ازدواج ازدواج