مشاوره حقوقی رایگان - دریافت حقوق پدر توسط دختر مطلقه

سلام، خسته نباشید.
بنده 7 سالی است که از همسرم جدا شده ام و یک دختر 17 ساله دارم. پدرم 2 سال پیش فوت کردند که حقوق بازنشستگی آن را مادرم دریافت میکنند.
من فروشنده یک مغازه کوچک هستم که بیمه ندارد. میخواستم بدانم اگر به تحقیق بیایند و بدانند که شاغل هستم، نمیتوانم از مستمری پدرم استفاده کنم؟

پاسخ ها :

دریافت مستمری بازنشستگی پدر توسط دختر شاغل دریافت مستمری پدر توسط دختر شاغل حقوق مستمری پدر به دختر مطلقه حقوق مستمری پدر به دختر مستمری بازماندگان مستمری