مشاوره حقوقی رایگان - دادگاه تجدید نظر

سلام، وقت بخیر. دادگاه تجدید نظر مثلا اگر شهرستان باشه در مرکز استان برگزار میشود؟ من دادگاه اولی ام در دزفول بوده حالا تجدید نظر زدم دادگاه بعدی من برای تجدید نظر اهواز هست یا باز هم در خود دزفول
برگزار میشه؟ رای تجدید نظر دیگه رای نهایی هست یا باز هم میشه اعتراض زد؟

پاسخ ها :

برگزاری دادگاه تجدید نظر در مرکز استان برگزاری دادگاه تجدیدنظر اعتراض به رای دادگاه تجدید نظر رای دادگاه تجدیدنظر دادگاه تجدیدنظر تجدید نظر