مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند خودرو

سلام و درود بر اساتید گرامی.
بنده حدود 10سال پیش خودروی 206 را به یکی از دوستانم فروختم و از روی اعتماد بود که این اشتباه بزرگ رو انجام دادم. در ضمن قولنامه ای هم یاداشت نکردیم. 5 سال پیش هم توسط شخصی دیگر که چکی را به اجرا گذاشته بود پلاک این خودرو در سیستم راهنمایی توقیف شد. که بعد از پرداخت چک، خودم رفع توقیف را به راهنمایی نبرده ام. مدتی پیش شخصی در شهری دیگر توسط شورای حل اختلاف تقاضای انتقال سند داد و من هم در جلسه اول حاضر شدم و در این مدت هم حدود یک میلیون تومان خلافی را بابت این خودرو بالاجبار پرداخت کردم. روزی هم که فروختم کل قیمت خودرو 6 میلیون بود که یک میلیون آن را بدهکار به من شد که به من نپرداخت. حالا چون در شورا آشنا دارند، (در زمان که اولین بار شورا رفتم هم گفتم که من به این شخص هیچ قولنامه ای ندادم یا نفروخته ام). ولی باز هم حکم داد شده که باید سند بزنم. اعتراض زدم گفتند 670 هزار تومان هزینه دادرسی پرداخت کن. من هم نپرداختم. الان بعد از یک ماه حکم دادن که تا 10روز اگر هزینه دادرسی و انتقال سند را انجام ندهم، حکم توقیف تمام دارایی ام را داده اند و طلب که از این خودرو دارم را قبول نمی‌کنند. ممنون میشم راهنمایی ام کنید.
با تشکر فراوان.

پاسخ ها :

عدم پرداخت مابقی ثمن معامله خودرو الزام به انتقال سند خودرو انتقال سند خودرو سند خودرو حکم توقیف اموال قوانین خرید و فروش خودرو خودرو