مشاوره حقوقی رایگان - قرار منع تعقیب قوادی و تهدید و توهین به مامورین دولتی در حین انجام وظیفه

باسلام و عرض ادب.
بنده با همسر دایمم تو خیابان در حال راه رفتن بودیم که یه دفعه ماموران گشت ارشاد بنده و خانمم را دستگیر کردند بنده دانشجوی رشته حقوق هستم و فرزند جانباز 30 درصد هستم که آنها به من خیلی فحش و بدوبیراه گفتند بنده و خانمم را دستبند زدن و میگفتن تو قوادی و این هم دوست دخترته و یکسره بطور مدام به من میگفتند قواد
و یکی از آنها از بنده داخل خودرو ون از من درخواست رشوه به مبلغ یک میلیون تومان کرد و من هم چون ندادم مامورا بنده را مورد ضرب و شتم قرار دادند و من و همسرم رو به بازداشتگاه بردند تا اینکه فرداش به دادسرا رفتیم و دادیار دادسرا ناحیه 21 بنده و خانمم را قرار منع تعقیب صادر کرده حال چطور ثابت کنم که این سرگرد از بنده رشوه خواسته؟؟؟ و بنده تا کنون هیچگونه سوء پیشینه ای نداشتم
و تعریف قوادی آیا این است با خانمت در حال عبور باشی قواد محسوب میشود؟؟ لطفا راهنماییم کنید تا این سوءپیشینه را در دادسرا ارشاد هم پاک شود و هم آن مامور مجازات چنین عملی را که انجام داده شود

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،تلفنی به پرسشگرمحترم پاسخ دادم.موفق باشید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
ازمحتویات پرونده کپی تهیه کنید وازمامورانی که گزارش نوشتن اول باشماره197زنگ بزنیدواعلام شکایت کنید وبعدحضورابه بازرسی مراجعه کنید