مشاوره حقوقی رایگان - حریم کاشت درخت در باغ

با سلام باغی دارم که چند شریک هستیم. بین قطعه باغ من و قطعه باغ شرکاء راه عبوری وجود دارد که جداکننده دو قطعه باغ است و ورودی باغ مشترک می باشد. شریکم در محل عبور اقدام به درختکاری نموده و میگوید نصف راه عبور باغ خودم هست و حق دارم درخت بکارم و الان از مابقی محل عبور که مربوط به من است استفاده می نماید. لطفا راهنمایی فرمایید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

اگر آن محل از ابتدا محل عبور بوده شما دارای حق ارتفاع هستید اگر تقسیم نامه دارید یا مدارک مالکیتی میتوانید بجهت حقوق ارتفاعی و ممانعت از حق طرح دعوی کنید