مشاوره حقوقی رایگان - مدیریت پیمان

سلام
ما در حال ساخت یک آپارتمان 6طبقه تک واحدی هستیم. و هر طبقه یک مالک دارد. ساخت این مجتمع را به صورت مدیریت پیمان به یک شرکت ساختمانی دادیم که پیمانکار پروژه هست. و بر طبق قرارداد ساخت مسئولیت عملیات ساختمانی با این شرکت هست. در حین عملیات ساختمان کارگرای شرکت به ملک همسایه آسیب زدن و بوسیله داربست ایزوگام پشت بام ملک همسایه را سوراخ کردن. حالا همسایه مذکور از یکی از مالکین شکایت کیفری کرده و دادگاه هم حکم به 3ماه زندان داده. میخواستم ببینم مگه مالکین مسئول عملیات ساختمانی شرکت بودن که دادگاه همچین حکمی داده ؟

و بعد اینکه آیا مالکین می توانند از شرکت سازنده به این خاطر شکایت کنند ؟
مچکرم

پاسخ ها :

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

اولا بنظر دادگاه اشتباه حکم داده چون طبق قوانین مسوولیت کیفری با با کسی است که فعل یا ترک فعل مجرمانه انجام داده باشد پوما معمولا سازنده املاک مجاور را بیمه می‌کند و ذچدراینجا بیمه موظف به پرداخت خواهد بود لذا بنظر میرسد در این پرونده به خوبی دفاع نشده باشد.