مشاوره حقوقی رایگان - ابراء مهریه

با سلام و خسته نباشد. بنده با همسرم توافق کردیم که از هم جدا بشیم و بنده مبلغ 60 ملیون تومان به ایشان پرداخت کنم و ایشان مهریه را به بنده ببخشد.طی سند رسمی که در محضر خانه ثبت شد ایشان بنده را بری الذمه نسبت به مهریه و سایر حقوق کردند.و بنده مبلغ 60 ملیون تمان چک روز دادم و چک نیز پاس شد.و در قبالش هم وکالت طلاق دادم.ایشان رفت دنبال کارهای طلاق که بعد از 4 ماه گواهی عدم سازش دادن بنده دیگر مشکلی نداشتم تا اینکه دیدم بنا بر دلایلی باز تماس میگیرند و قصد منصرف شدن را دارند. رای عدم سازش دادگاه را که دیدم نوشته بود با شرایط زیر زوجین قصد طلاق توافقی دارند که 7 بند داشت در بند اول نوشته بود که زوجه مهریه را به زوج بذل کرد و در قبالش زوج راضی به طلاق شده.و در بند آخر نوشته شده بود زوجین هرگونه فرجام خواهی و تجدید نظر را ساقط کردن.حالا سوال بنده این است که بنده سند رسمی ابر نامه دارم که ایشان به صراحت نوشته شده که مهریه را بذل کرده و دیگر نمیتواند شکایت حقوقی و کیفری داشته باشد.اما در رای دادگاه چون بنده حضور نداشتم و وکالت طلاق دادم قاضی نوشته بذل کرد.آیا این جمله برای بنده در موعده عده خانم مشکل ساز نخواهد بود؟ آیا با توجه به رای که بنده در آن حضور نداشتم رای بذل داده شده خانم میتواند به استناد به این رای به مهریه رجوع کند ؟با تشکر از زحمات شما

پاسخ ها :

سيد محمد سجادي

جناب آقای سيد محمد سجادي:

اختلاف نظر هست.بعضی تنها تا سه ماه قابل رجوع می دانند . اما ‌قانونا پس از قطعیت حکم خیر