مشاوره حقوقی رایگان - باز خرید شدن

سلام
بنده آقایی 22 ساله هستم که 5 سال سابقه خدمت در آموزش پرورش دارم و رسمی هم هستم.
بنده می خواستم بازخرید شوم
آیا امکان بازخرید شدن برای من وجود دارد؟ اگر امکانش هست بیمه و حقوقم بعد از بازخرید شدن چگونه هست؟

پاسخ ها :

حاتمه سعیدی شاندشتی

حاتمه سعیدی شاندشتی :

خیر این امکان وجود ندارد

معراج معظمی

جناب آقای معراج معظمی :

بنام خدا با سلام
برابر تبصره 2 ماده 74 قانون استخداح در مشاغل تخصصی علاوه بر درخواست کتبی مستخدم و موافقت بالاترین مقام دستگاه اجرایی، شورایی متشکل از نمایندگان تام‌الاختیار سازمان برنامه و بودجه و دبیرکل سازمان امور اداری و استخدامی کشور و دستگاه اجرایی مربوطه باید درخواست باز خریدی را تصویب کنند.