مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال غیر

در حدود چندماه قبل پسرعموی پدرم که خیلی صمیمی بودیم چندین بار نظریه اینکه منزلی رو که خریداری نموده اید به صورت قولنامه ای بزن به نام من یا خانومم و حتی چندین بار هم منزل پدرم رفته عنوان نموده چون هم سن پدرم بوده و تا حدودی من درونزا ایشان بزرگ شده بودم بنده خودم یک برگ مبایعه نامه تنظیم کردم که اصلا نه اسم مالک ساختمان بوده هست و نه پلاک ثبتی و نه هیچ مشخصاتی در پشت ورقه نوشتم ظهر نوشته های جلوی ورقه رو به آقای فلانی انتقال داده ام و حق هرگونه اعتراضی رو از خودم سلب مینمایم و امضا زدم و انگشت مهر زدم هیچ شاهدی هم نبود
ولی الان حدود چند نفر پشت این مبایعه نامه که نوشته بودم امضا زدن و انگشت که در حضور ما این معامله انجام شد این شخص عبارت از نوه و داماد ‌دختر این آقا بودن بعد چندماه بعد این نوشته رو تایید کردن
بنده صرفا برای این دادم پشت قولنامه رو انتقال به ایشان که کلک از سر من بکنن و هیچ منظور خاصی نداشتم
ایشان بعد از مدتی حدود هشت ماه وکیل گرفتن و از این جانب شکایت کیفری نموده و پرونده اینجانب به بازپرسی انتقال شد درصورتی که در پشت ورق به هیچ عنوان درمورد مبلغ ننوشتم
آیا جرم من فروش مال غیر هست
یا به چه جرمی متهم خواهم شد

پاسخ ها :

انتقال صوری ملک فروش مال غیر مبایعه نامه معامله صوری