مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سابقه از صندوق به صندوق دیگر

باسلام و احترام
جانباز هستم 22 سال سابقه در تامین اجتماعی اهواز دارم میخواهم بازنشسته شوم 4 سال سابقه در دادگستری تهران دارم (صندوق کشوری) برای انتقال سابقه تهران به صندوق تامین اجتماعی از ماده 88 برنامه ششم قانون جانبازان میخوام استفاده کنم ( جانبازان تا 15 سال انتقال سابقه از صندوق به صندوق دیگر تا مدت 15 سال و برای یکبار میتوانند بدون پرداخت هزینه اقدام کنند و هزینه انتقال صندوق به صندوق بعهده دولت می باشد) ولی شعبه 6 تامین اجتماعی اهواز قبول نمی کند و مطالبه پول میکند

پاسخ ها :

انتقال سابقه بیمه از صندوقی به صندوق دیگر انتقال سابقه بیمه انتقال سابقه بیمه تامین اجتماعی سابقه بیمه بیمه تامین اجتماعی بیمه