مشاوره حقوقی رایگان - محاسب و پیمانکار یک نفر هستند

سلام با توجه به این که محاسب و پیمانکار یک نفر هستند و از نظر پیمانکاری با هم به مشکل برخوردیم فرم ایستایی را امضا نمیکند به نظام مهندسی مراجعه میکنم جواب درستی نمی دهند برای بازرسی میتوان به شهرسازی مراجعه کرد ؟ ممنون

پاسخ ها :

عدم امضای فرم ایستایی توسط پیمانکار اختلاف با پیمانکار حل اختلاف با پیمانکار پیمانکار محاسب