مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند خودرو

سلام و درود.
من یک ماشین 405 به صورت قولنامه فروختم و بابت سند زدن برای خریدار در قولنامه مدت را قید نکردم البته خریدار قرار شد فردای ان روز مبلغ 4 میلیون به حساب من واریز کند. چون موقع خرید گفت پول ندارم من هم اطمینان کردم بعد میگه تا سند نزنی الباقی رو بهت نمیدم. در صورتی که این چنین چیزی تو قولنامه قید نشده البته سند ماشین به نام من هم نیست.
و الان اون طرف حساب من هم نمیاد سند بزنه که من برای این خریدار بیام سند بزنم.
لطف کنید بفرمائید که حکم من چیست؟
و حکم اون الباقی پولی که خود خریدار نداده؟
لازم هست که بگم مدت 7 ماه هست که از معامله میگذره.

پاسخ ها :

عدم پرداخت مابقی ثمن معامله توسط خریدار عدم پرداخت مابقی ثمن معامله خودرو عدم انتقال سند خودرو توسط صاحب سند عدم انتقال سند خودرو قوانین خرید و فروش خودرو مطالبه ثمن معامله خودرو معامله خودرو خودرو سند