مشاوره حقوقی رایگان - بیمه آسانسور

با سلام. بنده در یک مجتمع مسکونی 120 واحدی زندگی میکنم که دارای 8 بلوک با واحدهای متفاوت می باشد. از هر بلوک یک نفر نماینده بلوک انتخاب شده است و یک نفر هم با رای گیری همان 8 نفر نماینده، به عنوان مدیر مجتمع انتخاب کردند و کلیه شارژ ساکنین به حساب همین مدیر و نگهبان که حساب مشترک دارند، واریز می شود. قبلا هم کلیه بیمه های آسانسور مجتمع که توسط ایشان انجام میشد و مدیر امضا میکرد الان 4 روز است که بیمه آسانسور ها تمام شده و مدیر مدعی شده که نمایندگان بلوک باید بیمه آسانسور را امضا کنند. هیچ کدام از نمایندگان بلوک زیر بار نمی روند و می گویند ما بر اساس انتخابات، مدیر مجتمع انتخاب کردیم و طی سال های قبل باید بیمه شود.
تکلیف چیست؟ خواهشا منتظر تکلیف راهنمایی شما سروران عزیز هستیم.

پاسخ ها :

امضا بیمه آسانسور توسط مدیر مجتمع بیمه کردن آسانسور توسط مدیر مجتمع بیمه آسانسور ساختمان بیمه آسانسور آسانسور ساختمان آسانسور بیمه