مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو بابت مهریه و نفقه

سلام، وقت بخیر.
همسرم چند ماه پیش از اداره ثبت، ماشین من که تنها دارایی بنده هستش و تنها شغل من مسافر کشی هست که امرار معاش و خرج زندگیم با همین ماشین هست، سیستمی توقیف کرد و موفق نشد ببره پارکینگ و خودمم اجاره نشین هستم. بعد پرونده را بست و ماشین آزاد شد
و الان دوباره توقیف کرده. از طریق دادگستری اجرای احکام و ماشین الان پارکینگ هست.
شغلم مسافرکشی و استشهاد محلی جمع کردم و همه برای شاهدی حاضر هستند.
قسط وام ازدواج اجاره خانه و خرجی خانه هم از همین طریق مسافر کشی دارم پرداخت میکنم و شرایطم سخته.
حالا ماشینم آزاد میشه یا نه؟ تامین خواسته زده با نفقه. لطفا کمک کنید. ممنون.

پاسخ ها :

علی قائم پناه

جناب آقای علی قائم پناه :

سلام فقط ماشین با پلاک عمومی مثل تاکسی جزو مستثنیات دین است
بقیه ماشین ها قابل توقیف متاسفانه
البته شما با شهادت شهود هم میتوانی کمک بگیری و ادعای خود را اثبات کنید