مشاوره حقوقی رایگان - مفقودی سفته ضمانت

با سلام.
بنده از طرف محل کار وام گرفتم و در ازای اون 30 میلیون تومان سفته دادم. الان که میخوام سفته ها رو پس بگیرم، میگن گم شده. هیچ مدرکی هم دال بر این که سفته ها رو دادم، ندارم. نه کپی و نه شماره سفته. میخواستم بدونم چجوری میشه برای باطل کردن سفته ها اقدام کنم؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

میتوانید با مسئولین درمحل کار (مدیر عامل یا ...) به دفتر اسناد رسمی مراجعه کرده و اقرارنامه مبنی بر مفقودی سفته تنظیم کنید