مشاوره حقوقی رایگان - گم کردن سفته توسط گیرنده آن

سلام، خسته نباشید. بنده هنگام جدایی از خانمم، یک تفاهم نامه نوشتم. من و خانمم و مشاور همان کانونی که به دادگاه، مربوط هست، زیر این تفاهم نامه رو امضا و انگشت زدیم و ضمیمه پروندمون کردیم. من وامی گرفته بودم و خانمم ضامنم شده بود که بابت دادن اقساط این وام به اندازه کل اقساط دو عدد سفته به خانمم دادم؛ که در یکی از بندهای تفاهم نامه هم قید شد که من دو عدد سفته بابت تسویه وام به خانمم دادم، که اگر من اقساط رو ندم، خانمم میتونه روی سفته ها اقدام کنه. اما شماره سریال سفته و مشخصاتش تو تفاهم نامه قید نشد. الان که اقساط تمام شده، خانم سابقم مدعیه که سفته ها رو گم کرده و من میخوام شکایت کنم. میخوام زحمت بکشید و بگید که قانون در مورد همچین مسئله ای چه حکمی میده؟ خیلی ممنون و خدانگهدار

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

شما باید دادخواست استرداد لاشه سفته ها را بدهید و دادگاه پس از بررسی مدارک و توافق نامه شما حکم به استرداد خواهد داد