مشاوره حقوقی رایگان - مهریه و توقیف ملک

درود برشما. پدر بنده بعد از فوت مادرم ازدواج مجدد کرده و همسرش الان مهریه اش رو اجرا گذاشته. یک قطعه زمین که دارایی من بوده اما سندش به نام پدرم بوده توقیف شده و رفته کارشناسی. پول اون زمین من دادم و از حساب من به فروشنده واریز شده اما چون شهرستان بودم و حضور نداشتم و فقط پدرم قابل اعتماد بود، گفتم سند بزنه به نام پدرم و به نام ایشون شد. الان چه کاری میتونم انجام بدم که زمین برگرده؟ آیا راهی هست؟ با تشکر از شما

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

سلام. خیر سند رسمی به نام پدرشماست. تنها راه که شاید به نتیجه برسید اثبات بیع و ابطال سند رسمی باتوجه به پرداختی هاست که احتمال موفقیت آن بسیار کم است