مشاوره حقوقی رایگان - مهریه زن بعد از فوت شوهر

با سلام. خواهرم از همسرش طلاق گرفته 1/4حقوق ماهیانه به حساب واریز میشه و همسرش هنوز خانمی نگرفته. آیا با فوت همسرش اقساط مهریه قطع خواهد شد.
2_ مادرم مستمری بگیر پدر مرحومم بود وحدود 8 ماه پیش مادرم هم فوت کرد. آیا ما می‌توانیم در خصوص دریافت حقوق پدر مرحومم برای خواهرم اقدام کنیم؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

سلام . اگر شوهرشون ماترک ندارند بله قطع میشه .. حقوق پدر هم در صورتی که شاغل نباشند قابل دریافته