مشاوره حقوقی رایگان - رای و تشکیل کمیسیون 140 ناجا

با سلام. اینجانب ضمن 2 ماه معافیت از رزم و امورات انتظامی در درگیری عملیات تخریب 100 شهرداری اعزام و توسط متخلفین از اجرای قانون ضرب و جرح و به شدت مجروح شده ام به میزان 37 درصد و نیم که 30 درصد روحی و اعصاب و روان می باشد. 2 سال پیش حکم حجر بنده صادر شده و تاریخ ( شروع حجر سال91 ) است. ( سال 92 ) با وجود شرایط حاکم بر موضوع، شرایط روحی و روانی اینجانب، یگان خدمتی اعلام نموده اند که خود مدارک تهیه و تنظیم کنم جهت احراز در کمسیون احراز. حال این که ثابت شده که در زمان تشکیل کمdسیون 140 من محجور و قادر به امورات ساده خود هم نبوده ام. با مدارک ناقص و بدون توجه به حکم قطعی دادگاه و پزشکی قانونی که در آن موقع موجود نبوده و در حال رسیدگی بوده که بعد از تشکیل کمیسیون و اعلام نظر و منتج به صدور حکم قطعی دادگاه گردیده. رای معلول خدمتی برای اینجانب صادر کرده اند. که اعتراض هم کرده ام ولی توجه نکردند. حال سوال اینجانب این است این روند تشکیل کمیسیون 140 ناجا قانونی است؟ قبل از صدور حکم حجر به دیوان عدالت اداری شکایت کردم که رای به متوفی بودن من و اعتراض نمودم که در قید حیات هستم که تایید در تجدید نظر دیوان شد حکم متوفی. آیا اکنون قیم بنده میتواند رای کمیسیون 140 را غیر قانونی دانسته با وصف این که در آن زمان از کار افتادگی کامل اعصاب و روان اداره تامین اجتماعی بوده ام و در زمان تشکیل کمسیون قادر به تهیه مدارک لازم مجروحیت 7/7/81 زمان ماموریت و مجروحیت خویش نبوده ام. محجوریتم تایید شده. راهنمایی بفرمایید این روند رسیدگی به مجروحیت و کمسیون 140 انجام شده در زمان محجوریت و بدون حضور نماینده یا قیم بنده قانونی بوده است. لطفا راهنمایی بفرمایید با این توصیف سپاسگزارم بینهایت.

پاسخ ها :

داودافشاری بادجانی

جناب آقای داودافشاری بادجانی :

سلام. شما باید تماس بگیرید.. سوال شما نیاز به توضیحات جانبی دارد.