مشاوره حقوقی رایگان - فرستادن پرونده از دادسرا به دادگاه کیفری 2

سلام، عرض ادب.
بنده یک پرونده در خصوص نگهداری از دستگاه فلزیاب بدون مجوز دارم که در شعبه 23 دادیاری بود و در سایت ابلاغ در قسمت خلاصه پرونده نوشته شده
1. دادنامه ابلاغ شد. 2. ابلاغیه جهت ابلاغ دادنامه ارسال شد. 3. پرونده مختومه شده و پرونده فاقد موضوع فعال است.

ضمنا به شعبه دادسرا رفتم و گفتن رای عدم صلاحیت صادر شده و پرونده به دادگاه کیفری 2 فرستاده میشه.

میخواستم بدونم چرا به کیفری 2 فرستادن ؟ ممکنه حکمی مثل زندان یا جریمه برایم صادر بشه که فرستادن به دادگاه کیفری 2؟
بنده چند شاهد دارم که این دستگاه رو برای آب یابی و لوله یابی در زمین کشاورزی استفاده میکردم برای کسب و کار و حتی مشتریانی که برای مشخص کردن چاه آب در زمین براشون کار کردم. گفتن میان و شهادت میدن.
ممکنه راهنمایی بفرمایید در این خصوص؟ با تشکر از لطف شما

پاسخ ها :

مهدي  كارگردوست حقيقي

مهدي كارگردوست حقيقي :

سلام. اگر فقط نگهداری آن مطرح است و از آن استفاده مجرمانه نکرده اید که با توجه به توضیحات شما و روند پرونده و اینکه دادسرا عدم صلاحیت صادر نموده همینطور است ، زیاد نگران نباشید. روز رسیدگی شهودتان را به دادگاه ببرید.ولی در خوشبینانه ترین حالت ، دستگاه شما ضبط می شود چون مجوز از سازمان میراث نداشته است.