مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه حقوق و مزایای کارگر

سلام، خسته نباشید. من از اواخر شهریور 93 تا آخر سال 98 در یکی از بیمارستانهای خصوصی تهران با عنوان حسابدار مشغول به کار بودم. آخرین قراردادم تا آذر ماه 98 بود که 2 ماه قبل از آن اطلاع رسانی و استعفا دادم. اما چون نیروی جایگزین هنوز مسلط نشده بود، بعد از پایان قراردادم 3 فقره قرارداد 1 ماهه با من تمدید کردند و نهایتا اخر سال 98 از آن بیمارستان خاتمه کار دادم.
1- بیمه و قرارداد من از اول آبان 93 بسته شده است. بابت کارکرد قبل از آن مبلغی دریافت کردم ولی از یک حساب متفرقه به حسابم واریز شده. آیا میتوانم برای آن مدت برای حق بیمه اقدام قانونی داشته باشم؟
2 - از همه پرسنل هنگام استخدام یک پایه حقوق را بلوکه میکردند و فرقی نمیکرد که 30 سال آن جا کار کرده باشی یا یک سال، هنگام تسویه حساب عین مبلغ کر شده را عودت میدادند. یعنی پرسنل که 30 سال پیش 30000 تومان حقوق بلوکه شده داشت الان موقع تسویه حساب همان مبلغ 30000 تومان را عودت میدادند. آیا این مساله جای شکایت و پیگیری دارد؟
3 - دی ماه سال 94 به دلیل مشکل سیستمی بیمه تامین اجتماعی من رد نشده که مسئول مربوطه دیر متوجه شد و از موعد مقرر برای اقدامات لازم گذشت. برای آن ماه 30% حق بیمه را به من پرداخت کردند و از من نامه گرفتند که از آن ها شکایت نکنم درحالی که فیش حقوقی مربوطه را دارم. برای بیمه این ماه نیز آیا می توانم اقدامی صورت دهم؟
4 - تا سال 95 هر سال عیدی و سنوات پرداخت شده و نامه تسویه حساب گرفته شده ولی برای سال 96 علی الحساب پرداخت شده و برای 97 و 98 چیزی پرداخت نشده. اطلاعاتی از منابع مختلف داشتم که از اواخر سال 98 سنوات پرسنل قراردادی نیز مثل رسمی باید بر مبنای آخرین حقوق دریافتی باشد و منوط به قطع رابطه همکاری و نیز آن چه که قبلا پرداخت شده است علی الحساب تلقی میشود. آیا میتوانم بر مبنای آخرین حقوق خودم مبالغ مربوط به تسویه حساب را مطالبه کنم؟
5 - اضافه کار پرسنل از محلی غیر از حساب شرکت و از حساب یکی از پرسنل پرداخت میشد. برای مقطعی از زمان فیش حقوقی حاوی اضافه کار هم بود اگر فیش حقوقی مربوط به آن ها را داشته باشم میتوانم برای بیمه و مطالباتم از آن ها استفاده کنم؟
6 - البته پس از مدتی فیش اضافه کار را حذف کردند ولی مبلغ اضافه کار برایمان از حساب همان پرسنل پرداخت میشد.
7 - از 28 آبان 98 تا پایان همکاری (حدود 4 ماه) همزمان با کار جاری کار آموزش نیروی جدید را هم به عهده داشتم آیا این موضوع تاثیری در محاسبات مطالباتم دارد؟
ممنون از وقتی که برای مطالعه پیام من میگذارید. روز خوش.

پاسخ ها :

مهرزاد امیری

مهرزاد امیری :

سلام برای کار وزارت کار 989127797726
خانم عامری بگید از طرف امیری