مشاوره حقوقی رایگان - عدم واریز بیمه بیکاری

سلام و ادب.
خبرنگار هستم، با 15 سال سابقه بیمه، از اردیبهشت ماه تا 8 بهمن 98 مرخصی زایمان بودم که بهمن و اسفند 98 با اتمام مرخصی، سر کار برگشتم و بعد یکم فروردین 99 به دلیل اتمام قرارداد بیکار شدم. همان موقع در سامانه قدیم بیکاری ثبت نام کردم. پیام آمد" مشمول بیمه بیکاری نمی باشید". اداره کار و تامین اجتماعی مراجعه کردم، گفتند اشتباه شده. با پیگیری ها و تماس هایی که با تهران داشتم، فرمایش شد که پرونده ام را باید اداره کار استان تایید و مسئول بیمه بیکاری اداره آن را مجدد به تهران ارسال کنند که این را انجام دادم. گفتند درخواستم را باید فاکس کنم این امر را هم اطاعت کردم. فرمودند جاماندگان باید در سامانه جدید ثبت نام کنند این کار را هم کردم.پیام آمد، قرارداد را دوباره بارگذاری کن، این را هم کردم. حالا فقط پیام در دست بررسی کارشناس را در حساب کاربری خود میبینم و بس.
6 ماه از این ثبت نام و دوندگی ها و .... در وضعیت کرونایی که گفتند با ثبت نام در سامانه خانه بمانیم، میگذرد. بعد 6 ماه حقوقی دریافت نکردم. بماند که هیچ گاه زیر ساخت های دولت الکترونیک کشور ما درست نخواهد شد.
حال تصور کنید سرپرست خانواده هم باشی.
سر در گم و حیران از این وضع مدیریت جامعه ی کارگری، مشاور محترم بگویید چه کنم؟
چه اقدام دیگری مانده که باید انجام دهم؟
کی حقوق من پرداخت می شود؟
آیا با این تورم پول 6 ماه پیش من الان ارزشی دارد؟
و هزار درد و سوال دیگر که مجال بحث نیست.
درود.

پاسخ ها :

مهرزاد امیری

مهرزاد امیری :

سلام برای کار وزارت کار 989127797726
خانم عامری بگید از طرف امیری