مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند موتور سیکلت

سلام، خسته نباشید.
من سه سال پیش یک موتور سیکلت هندا از نمایشگاه خریدم و قولنامه کردیم. فروشنده به من گفت موتور رو بیمه کن و بیمه نامه رو واسم بیار تا اقدام کنم واسه سند و مدرک. گفتم باشه و من رفتم. به دلایل سختی زندگی و نبودن من و دلایل شخصی، سه سال گذشت اما ناگفته نماند موتور سیکلت خونه خواب بود. امروز رفتم موتور رو 600 هزار تومن بیمه کردم و رفتم در نمایشگاه، دیدم جمع کرده. از کاسب های دور و اطراف سوال کردم، گفتن کلاهبرداری کرده و متواری هست. بهش زنگ زدم دیدم خاموش هست. خونشم بلد نیستم. الان من برای گرفتن سند و مدرک باید چی کار کنم؟
ممنون

پاسخ ها :

انتقال سند موتور سیکلت بدون حضور مالک انتقال سند موتور سیکلت توسط خریدار انتقال سند موتور سیکلت خرید موتور سیکلت قولنامه ای موتور سیکلت قولنامه ای سند موتور سیکلت موتور سیکلت سند