مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

سلام و سپاس بیکران
من میخوام برای نفقه اقدام کنم
آیا راهی هست تا من نفقه سالهای گذشته رو هم بتونم بگیرم؟ 31 سال زندگی کردم به بهانه ی اینکه حقوق بگیری هیچی تو زندگی برام تهیه نکرده ، حقوقم هم صرف خرید وسایل زندگی و مایحتاج خودم شده از دارو و لباس گرفته تا خورد و خوراک
یک دنیا سپاسگزارم

پاسخ ها :

مهدي  كارگردوست حقيقي

مهدي كارگردوست حقيقي :

سلام. بله دادخواست مطالبه نفقه از زمانی که پرداخت نشده بدهید تا رسیدگی شود . در صورت اثبات می توانید تمام نفقه گذشته را بگیرید. موفق باشید