مشاوره حقوقی رایگان - جلوگیری از مسدودی حقوق ضامن

من ضامن شخصی شدم که کارمند قراردادی شرکت بوده و دارای حساب بانکی ولی متاسفانه چونکه از بانک صادرات وام گرفته و من نیز از بانک صادرات در شعبه ای دیگر حقوق میگیرم بانک صادرات بدون مجوز قانونی اقساط وام گیرنده را در پنج تا شش قسط از حساب حقوق ماهانه با مسدود کردن حقوق اینجانب کسر میکند در حالی که وام گیرنده از شرکت خود توسط بانک تجارت حقوق خود را دریافت و بانک وام دهنده نیز با ایشان هیچگونه برخورد حقوقی نمی کند آیا بستن حقوق اینجانب توسط این قانونی است راهکار قانونی چیست توضیح اینکه محل کار ایشان و بانکی که حقوق ماهانه خود را میگیرد کاملا مشخصه
با سپاس

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

در صورتی که زمان دریافت وام و تشکیل پرونده ، نامه کسر از حقوق ارائه کرده باشید بله اقدام بانک قانونی است. شما نهایتا میتوانیدبه دایره حقوقی سرپرستی بانک مراجعه کرده و تقاضای مسدودی حساب شخص وام گیرنده را بخواهید