مشاوره حقوقی رایگان - انتقال اموال برای فرار از پرداخت مهریه

با سلام و عرض ادب و احترام.
همسر سابقم دو سال بعد ( سال 95 ) از این که من حکم قطعی مهریه میگیرم (سال 93) و اجرا نميذارم، ماشینی به اسم پسرش که ده ساله بود، ميخره. من سال 97 مهریه اجرا گذاشتم و ايشان ماشین را به وکالت از پسرم به دوستش می فروشد ولی شکایت من در مورد ماشین به دلیل این که متعلق به پسرم هست، رد شد. من هم اعتراض نکردم. الان با توجه به این که این آقا و دوستش برای انتقال خانه و فروش مال غیر ( فروش سه دانگ خونه متعلق به من ) و انتقال سهم الارثش محکوم شدن. میتونم دوباره در مورد ماشین اقدام کنم و اثبات کنم چون بقیه معاملاتشان صوری بوده، این هم صوری است و آن را به جای مهریه بگیرم؟ و همینطور 50 میلیون پول که از طریق چک به حساب خواهر و برادرش به اسم سهم الارث یک ماه قبل از تقاضای اجرای مهریه، منتقل کردن چی؟ راهی برای گرفتن ماشین و پول هست؟

پاسخ ها :

هوشنگ  مقدم

هوشنگ مقدم :

استان :

اگر چنانچه قرار تامین خواسته صادر شده و بعد منتق کرده باشند میتوانید شکایت کنید