مشاوره حقوقی رایگان - مهریه و فرار از دین

با عرض سلام بنده بعد از ابلاغ برگه لازم الاجرا مهریه اتومبیل خود را فروختم الان همسرم در بازپرسی دادسرا شکایتی با عنوان فرار از دین مطرح کرده اند؟
آیا محکوم میشوم؟؟؟ممنون

پاسخ ها :

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

اگر سایر اموال و دارایی شما کفایت پرداخت مهریه را می دهد شما جرمی انجام نداده آید و محکوم نخوابید شد
اگر سایر اموال و دارایی شما برای پرداخت مهریه کافی نیست شما جرم انجام داده اید، محکوم می شوید
بهتر آن است که با ایشان به نحوی سازش کنید
وجه فروش خودرو را نگه دارید که اگر لازم شد بعنوان قسمتی از مهریه پرداخت کنید تا به مجازات معامله به قصد فرار از دین محکوم نشوید

پرسشگر :

پس مگر موظف به تبعیت از رای 774 وحدت رویه نیستند

پرسشگر :

ببخشید یعنی با استناد به رای 774 وحدت رویه باز هم جرم مرتکب شده ام؟

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.با توجه به قطعی شدن رای مهریه و صدور اجراِِئیه بر اساس رای وحدت رویه هیات عمومی دیوان عالی کشور محکوم میشوید.