مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف خودرو

با سلام. پدرم فوت کرده. یک باب منزل مسکونی قدیمی و یک دستگاه پراید به نام ایشان بود. من فرزند کوچک و مجرد هستم و با پدر و مادر زندگی میکردم و پراید هم در اختیار من بود. دو برادر و دو خواهر متاهل دارم. بعد از فوت پدر چون کسی ادعایی نداشت و مادر در قید حیات است و مسئولیت ایشان با من است.
و در آن منزل ساکن است برای حصر وراثت اقدام نکردیم. بعد از پدر، دو برادرم هم فوت کردند و مسئولیت مادر پیر و بیمار و زمین گیر بر عهده من است. با پراید امرار معاش میکردم. (برادر و خواهرانم هم اعتراضی نداشتند)
متاسفانه پراید به سرقت رفت و بعد از مدتی کشف شد و در پارکینگ پلیس متوقف است.
چطوری ماشین را بیرون بیاورم؟
سند به نام پدر است و برادرانم هم فوت کرده اند و همسران و فرزندانشان هر کدام در گوشه ای مشغول زندگی خود هستند. من فقط با همین ماشین هزینه های خود و مادرم را تامین میکنم.
لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

علی سهراب زاده

جناب آقای علی سهراب زاده :

ابتدا باید گواهی حصر وراثت مرحوم پدر و هر دو برادر را از طریق شورای حل اختلاف بگیرین، اگر احتمال میدین که دیگر اعضای خانواده گواهی مزبور را اخذ کرده اند با مراجعه به شعبه شورای حل اختلاف مربوط به حصر ورراثت، رونوشت از گواهی دریافت میکنین..... ناچارا باید تمامی وراث آن سه مرحوم به شما وکالت بدهند تا با نمایندگی از تمامی وراث تشریفات ترخیص خودرو و تنظیم سند رسمی آن بنام خود و یا هر اقدام دیگری مربوط به اموال آن مرحومان انجام دهید