مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی محاسبه مهریه زن از دیه همسری که فاقد فرزند است

با سلام. شوهر خانمی در اثر سانحه فوت شده و فقط زن و مادر شوهر جزء ورثه هستند اگر زن بخواهد مهریه خود را که حدود 90 سکه است را مطالبه کند میتواند از سهم دیه مادر شوهر مهریه خود را طلب کند و بابت سهم الارث با چه نسبتی بین شان تقسیم میشود. (شوهر فوت شده چیزی بنام خودش ندارد و فقط 1/5سهم الارث از پدر به ارث میبرد).

پاسخ ها :

داریوش عزیزی

جناب آقای داریوش عزیزی :

سلام اول مهریه رو جدا میکنن بعد دیه بین وراث تقسیم میشه