مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه مستاجر

برای شکایت کردن از مستاجر به دلیل عدم پرداخت کرایه به مدت چند ماه و همچنین جواب ندادن تلفن هایش و تماس نگرفتن خودش مخفی شدن مستاجر ساکن پرند باید به کجا مراجعه کرد؟ ایا غیر حضوری میتوان شکایت کرد؟ اگر حضوری باشد حتما باید به شورای حل اختلاف پرند مراجعه کرد یا از تهران هم میشود اقدام کرد؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

سلام. ابتدا اظهارنامه برای ایشان ارسال نموده و مطالبات خود را مطرح کنید و مهلتی جهت ایفای تعهدات بدهید.سپس دادخواست تنظیم نمایید. اقدامات رااز طریق دفترخدمات قضایی درتهران میتوانید ثبت کنید اما رسیدگی به دادخواست و مطالبات در صلاحیت شورای پرند می باشد.