مشاوره حقوقی رایگان - احراز جانبازی

سلام من پدرم جانباز 15 درصد هستش، ولی خیلی بیشتر از درصدی که بهش داده شده مجروحیت داره، چندین ترکش داره یکیش نزدیک قلبشه و باعث از کار افتادگیش شده و نمیتونه کار بکنه! پدر من تنها چیزی که از بنیاد دریافت میکنه بیمه خدمات درمانی و تکمیلیه میخواستم ببینم میتونم براش کاری بکنم تا حقوقی دریافت بکنه تا بیشتر به خودش آسیبی نزنه؟

پاسخ ها :

مهدي  كارگردوست حقيقي

مهدي كارگردوست حقيقي :

سلام. باید به بنیاد شهید محل پرونده مراجعه و تقاضای کمیسیون پزشکی نمایید. موفق باشید.