مشاوره حقوقی رایگان - پزشک قانونی

سلام من 20 سالمه و اطلاع کافی نداشتم که بکارت در ورودی دهانه قرار گرفته به همین دلیل هنگام مریضی انگشتمو چندین بار داخل بردم من ارتجاعی هست بکارتم ولی بخاطر انجام مکرر این کار شل شدگی به وجود اومده من الان برم پزشک قانونی میتونن تشخیص بدن که من رابطه با کسی نداشتم و این تقصیر خودم بوده

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اگر این چنین بوده بلی و اگر این چنین نبوده هم بلی بهتر است خود را به یک روانشناس معرفی و مشاوره بگیرید