مشاوره حقوقی رایگان - تعیین تکلیف زوجه

سلام. دو سال پیش من چهار ماهه باردار بوده ام و همسرم به بهانه کار منزل مشترکمان را ترک کرد و از من خواست برای ادامه زندگی تا مدت یک سال به خانه پدرم بروم بدون اینکه من رضایتی داشته باشم. وسایل زندگیمان را هم کاملا برای پرداخت بدهی های ایشان به درخواست شوهرم فروختم. اما همسرم بعد از یک هفته شروع به حرف طلاق زد و اظهار داشت که قادر به ادامه زندگی با من نیست اما هیچ گونه دلیل موجهی برای آن نداشت. الان دو سال است که من بلا تکلیف هستم. پس از شکایت نفقه کیفری و حقوقی دادگاه نفقه برای من تعیین کرده است. مهریه نیز تقسیط شده است. اما همچنان او مرا مجبور به طلاق توافقی میکند. ولی من راضی به طلاق نیستم. اما از بلاتکلیفی هم خسته شدم. و میخواهم تکلیف زندگی خودم را بدانم. اگر دادخواست تعیین تکلیف بدهم حق و حقوق مالی من چگونه تعیین میشود. آیا حق طلاق به من داده میشود. در خصوص مهریه و اجرت المثل و بقیه مسایل رای دادگاه چگونه است. ما منزل مشترکی هم نداریم و هیچ گونه وسیله منزل برای ادامه زندگی.

پاسخ ها :

تورابي‌  رستم‌پور

تورابي‌ رستم‌پور :

استان :

سلام
مجددشکایت کیفری نفقه نمایید و مطالبه اجرت المثل

سيدعلي معادي

سيدعلي معادي:

سلام چنانچه نفقه به شما پرداخت نمیکنه میتوانیدطبق شروط12گانه مندرج درعقدنامه بدلیل عدم پرداخت نفقه به مدت 6ماه بنا به احرازشرایط عسروحرج تقاضای طلاق نمایید ضمن اینکه میتوانیدتمامی حقوق زوجیت خودرا مطالبه نمایید

محمد مطهری

جناب آقای محمد مطهری :

خواهر گرامی...توجه داشته باشضید که طلاق اصولان فقط در اختیار زوج است مگر اینکه شروط مندرج در قانون محقق شود و یا زوجه وکالت در طلاق داشته باشد....نکته دوم اینکه علت اصرار همسر شما به طلاق توافقی احتمالا اینست که احتمالا می خواهد حقوق مالی شما از جمله اجرت المثل و تنصیف اموال( هرچند مالی ندارد) را ندهد.....همچنین چیزی به اسم دادخواست تعین تکلیف نداریم...اما شما می توانید با اثبات عسر و حرج خود ، رای دادگاه را برای طلاق به دست اورید....موفق باشید