مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن اجرت اضافه

با سلام خدمت وکلای محترم‌‌:
ماشین من رو بکسل کرد برد تعمیرگاه خودشون گفت اجرت ماشین با بکسل دو میلیون تومن میشه که از بیمه میگیریم ما توی دو هفته که اکثرا هر روز میرفتم و میگفتم چرا گلگیر رو درست نمیکنی کلا دو ساعت کار داره بقیه اش خریدنی هستش مثل چراغ جلو پوسته سپر و پراژکتور و ابرویی چراغ مخزن هیدرولیک رو هم خودم بردم درست کردم سپر رو خودم بردم رنگ کردم اینارو اون باید میکرد حالا اومده فاکتور سه میلیون و هفتصد هزار تومن میده در حالی که از چند تعمیرکار پرسیدم گفتن خیلی خیلی خوب بگیره به قولی تیغ بزنه یک میلیون هم نمیشه چیکار کنم من ماشین من تاکسی فرودگاه هستش رنو سفران نمیدونم ماشین رو دیده این قیمت رو داده نمیدونم لطفا راهنمایی کنید کجا شکایت کنم ممنون و ایا قیمت کل قطعات ماشین منظورم اجرت هستش رو دارید که بتونم ببینم مرسی

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام قبل از هرگونه اقدامی میتوانید ه اتحادییه مربوطه مراجعه کنید