مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند خودرو در دفترخانه که مالک فوت شده

با سلام
اینجانب چند سال پیش خودرویی را خریدم و مالک وکالت به بنده داد و اینجانب تعویض پلاک و برگ سبز به نام خودم انجام دادم ولی در دفترخانه سند نزدم و بعد از دوسال خودرو را فروختم و فک پلاک خودرو و برگ سبز و کارت خودرو به نام مالک جدید صادر گردید، وقتی به دفترخانه مراجعه نمودیم برای سند زدن متوجه شدیم که مالک اصلی که خودرو و وکالت به نام او بوده فوت کرده و از وراث وی هم خبری نیست و آدرس تغییر کرده، خریدار از بنده شکایت کرده و مراحل روزنامه کردن هم انجام گردیده، تکلیف کار بنده چگونه خواهد بود و آیا دادگاه یک وکیل قانونی تعیین میکند جهت به نام زدن اصلی خودرو؟ لطفا راهنمایی بفرمایید.ممنون

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

نماینده دادگاه در دفترخانه حضور پیدا کرده و سند انتقال را امضا میکند