مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک

سلام. یک خودرو صفر را با مبایعه نامه به یک مسئول نمایندگی خودرو ساز فروختم .
نمایندگی نیز به فرد دیگری فروخته. با درخواست کتبی مسئول نمایندگی ، وکالت یک ماهه تعویض پلاک و انتقال سند به
آخرین خریدار دادم. که اقدام به تعویض پلاک نکرد. سوال دادخواست تعویض پلاک را باید به طرفیت خریدار اول که نمایندگی بوده بدهم یا آخرین خریدار که به ایشان ، وکالت داده‌ام.

پاسخ ها :

الزام به تعویض پلاک خودرو الزام به فک پلاک خودرو تعویض پلاک خودرو پلاک خودرو خرید و فروش خودرو خودرو