مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن سیمکارت همراه اول

سلام خسته نباشید
من دو سیمکارت همراه اول رند داشتم که از یکی از ان ها به طور دائم استفاده میکردم و از اون یکی دیگه هم بعضی وقتا استفاده میکردم و سند هر دو خط که دائمی هستند موجوده اما چند وقت پیش بدون هیچ گونه اخطاری هر دو سیمکارتم قطع دوطرفه شد و امروز که داشتم پیگیری میکردم به شماره سیمکارت هام که زنگ زدم شخصی برداشت و گفت که این سیمکات هارو از طریق دادگاه گرفته ولی هیچ اطلاعات کاملی نمیداد و حرف هاش کامل نبود میخواستم بدونم که چطور شکایت کنم و پس بگیرم ؟

پاسخ ها :

سیدفریدخلخالی

سیدفریدخلخالی :

سالام
به مرکز مربوط به اپراتور خود مراجعه فرمایید تا معلوم شود علت انتقال سیمکارت چیست؟
ممکن است به عنوان مال، توقیف شده و منتقل شده باشد.
بعد از اینکه علت و عامل را پیدا کردید، مسیر روشن خواهد شد.