مشاوره حقوقی رایگان - پلاک موتور

سلام. بنده میخوام یک دستگاه موتور بخرم پلاک موتور گم شده سند و کارت موتور داره و یک برگه که داخلش نوشته شده پلاک موتور مفقود گردیده. سوال من اینه که برای گرفتن پلاک موتور از مراکز تعویض پلاک آیا بنده باید اقدام کنم یا شخص قبلی؟ اگر بنده اقدام کنم نیازی به برگه گزارش اعلام مفقودی از سمت بنده هست یا نه؟ ممنون میشم جواب بدین.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام اول موضوع پلاک را حل کنید بعد اقدام به خرید موتور سیکلت نمایید مالک باید مراجعه کنه