مشاوره حقوقی رایگان - قرار رد دعوا

سلام وقت بخیر بنده شکایتی در شورای حل اختلاف به عنوان مطالبه وجه کردم در دادگاه اول متهم محکوم به پرداخت وجه شد ولی چون در دادگاه حضور نداشت واخواهی زد بعد از واخواهی لایحه ای به دادگاه ارایه داد روز دادگاه باز هم حضور نداشت و قاضی شعبه فرمودند بنویسم واخواهی رو قبول ندارم بنده هم نوشتم حالا رای صادر شده و نسبت به شکایت بنده به طرفیت ایشان قرار رد دعوا صادر گردیده است ممنونم میشم راهنمایی کنید چکار باید کنم

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،باچه مدرکی مطالبه وجه داشتید،طرف شمادرهمان واخواهی حتمادفاعی کرده که دعوی شماردشده است،چنانچه به توضیحات بیشتری نیازداریدباموسسه دادراه تماس بگیرید

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

اگر شورا رای صادر کرده اعتراض کنید. البته باید پرونده مطالعه بشه بعد نظر داد که چرا رد دعوا صادر شده شاید درست باشه