مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت مبلغ چک

با سلام
چکم برگشت خورده
مبلغش کمه 2.5 میلیون
پس از طی مراحل قانونی
حکم اجرایی صادر شده
ده روز مهلت دادن که واریز کنم، اصل چک بعلاوه خسارت تادیه، هزینه دادرسی و نیم عشر دولتی.

هزینه دادرسی و نیم عشر مشخصه
خسارت تادیه رو برای 10 ماه چطور حساب کنم؟
از همه مهمتر چون، من در یک استان جنوبی ام و شکایت در یک استان شمالی صورت گرفته بعلت شیوع کرونا نمیتونم سفر کنم، چطور باید این بدهی رو پرداخت کنم؟ اخه شاکی جواب تلفنهاشو نمیده و دسترسی بهش ندارم. مهلت ده روزه هم در حکم اجراییه شورای حل اختلاف داده شده.

الان میخوام بدهی رو بدم چکار کنم؟
ایا باید به حساب بانکی خودم واریز کنم تا چک پاس بشه؟ یا باید به حساب دادگاه بریزم؟
شماره حساب دادگاهو از کجا بیارم و چطوری بهشون اطلاع بدم؟
ممنونم

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،کدوم شهره؟به یک وکیل وکالت بدهیدچنانچه به توضیحات بیشتری نیازداریدباموسسه دادراه تماس بگیرید

پرسشگر :

سلام ممنونم
قایم شهر

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

باید یا رضایت شاکی رو بگیرید یا به دادگاع مراجعه ومبلغ رو بحساب دادگاه بریزید اگر بعداز ده روز بریزید مبلغ اجرا اضافه میشه به کل مبلغ.
تو کوگل محاسبه تاخیر تادیه رو سرچ کنید ومحاسبه کنید که چقدر شده.
(جواد زارعی وکیل پایه یک دادگستری و مشاور حقوقی 09122219001)