مشاوره حقوقی رایگان - کنترات کارهای بنایی منزل

بنده دوماه قبل خورده کاری های منزل رو به کنترات دادم و یک قراردادی مابینمون انجام گرفت بنده مقداری از پول رو طبق قرارداد دادم و ایشون مصالح رو خرید و کار رو با تاخیر شروع کرد و در ادامه ایشان با چرب زبانی بقیه پول رو گرفت تقریبا یک و نیم میلیون رو گفت آخر کار بده ولی بعد از گرفتن پول کار رو ناقص رها کرد و رفت و چند تا از وسایل های کارش رو در منزلمون قرار داده الا یک ماهه کار رو رها کرده نمیاد به گوشی هم جواب نمیده من الان چیکار باید بکنم چون وسایل هاش خونه مونه نه میتونم کس دیگه ای رو بیارمی کار کنه نه خودش میاد پول رو هم گرفته

پاسخ ها :

محمد حسن  عليزادگان مقدم

محمد حسن عليزادگان مقدم :

استان :

سلام
ابتداصدورقرارتامین دلیل ضمن ارجاع امربه کارشناس ازطریق شورای حل اختلاف وسپس الزام به انجام تعهدومطالبه وجه ناشی ازعدم انجام تهعدوخسارات ناشی ازآن ازطریق دادخواست بسته به میزان ارزش کاربه شورای حل اختلاف ومطالبه وجه مازاددریافتی مستندبه ماده 304قانون مدنی وماده515قانون آئین دادرسی مدنی ،،،البته بایدثابت کنی به حسابش ریختی ویانقدی دادی موفق باشید