درباره دادراه پایگاه دانش مقالات حقوقی نکات حقوقی

مشاوره حقوقی رایگان - شرب خمر

با سلام و وقت بخیر متاسفانه همسرم رو درحال شرب خمر گرفتند ایشون سریع شیشه ی مشروب روخالی کردن ولی مامورین شیشه رو برداشتن و ماشین رو توقیف کردن و اقرار از ما گرفتن فرداش به دادسرا مراجعه کردیم و انکار کردیم ولی مامورین گفتن یکمی مشروب داخل شیشه بوده میفرستن آزمایشگاه. درضمن از ما تست الکل هم نگرفتن و به محض رسیدن شروع کردن شوکر زدن بهمون و من برای دفاع از خودم پایه ی میز رو جلو گرفتم بدون زدن ضربه ولی ازم اقرار به ضربوشتم مامور هم گرفتند هیچ سابقه ی کیفری ام نداریم ولی فردی که مارو گرفت از کارکنان دادسراس و با وجود ضامن ماشین رو آزاد نکردن الان چون اون فرد در دادسراس میتونه برامون در دادگاهم مشکل ساز بشه ؟ ماشین رو تاچقدر وقت میتونه توقیف نگه داره و اینکه در دادگاه ما با انکار تبرعه میشیم؟

پاسخ ها

با سلام با توجه به اینکه تست الکل نگرفتن باید انکار کنید

قدردان اعتماد شما هستم. آنچه تجربه می‌کنید واقعاً طاقت‌فرساست، و مهم است بدانید که قانون و نهادهای حمایتی برای حفاظت از شما و فرزندتان وجود دارند. اگر تصمیم به اقدام قانونی دارید، فقط کافی است به من بگویید چه اطلاعات یا مدارکی در دست دارید، تا کمک کنم متن درخواست را طوری تنظیم کنیم که هم مستند باشد و هم تأثیرگذار. در این مسیر تنها نیستید—هر زمان خواستید، کنارتان هستم.

موضوع مشمول حد شرب مسکر مطابق قانون مجازات اسلامی و ماده ۷۰۲ بخش تعزیرات کتاب پنجم قانون مجازات اسلامی در خصوص نگهداری مشروبات الکلی است

سوالات مرتبط

وکلای متخصص