مشاوره حقوقی رایگان - تدلیس، فسخ نکاح یا تبانی

سلام
تقریبا بالای متوسط سطح مالی من است
همسرم رفتار هایی داشته از قبل که خانوادش اورا لال و بی دفاع محسوب می کنند.

الان دو بچه زیر 5 سال داریم و بعد از 8 سال زندگی مشترک زمانی که به حرف من گوش میدهد تقریبا زندگی مطلوبی داریم
ولی امان از روی که با مادر خود حرف می زند یا به منزل انها میرود حداقل 5 روز پریشان است

در مکالمه در سال گذشته متوجه شد من یکی از بستگان ایشان را به طلاق تجویز کرده بود درست 6 ماه بعد از عقد و همسرم را بابت بدنیا اوردن دو بچه مزمت می کرد.
گفت حالا هم که بچه اوردی دیر نشده سعی که وادار به رفتار جنون کنی

در سال گذشته خواهر بزرگترش گرفت برد خونش سال تحویل تنها بودم با دو پسرم
رفتم پیشش گفت اینحا نیست
مکالماتشو در اوردم دیدم خونشه

اساتید محبت بفرمایند
قوانتن مربوط به این رفتار
تشویق فساد؟
تادیب شوهر با اجرا گکاشتن مهریه
هیچ احدی از انها برای حل مساله ای که از زبان همسرم جاری است نیامدن
و همه بدون هیچ اطلاعای فقط مرا تخریب می کنند.

ایا یک نفر نباید برای حل مساله مراجعه کند ؟
چطور ممیشه میرم درب منزل پدر خانم منو میریزن و میزنند.؟
موردی برای تدلیس هست؟
فسخ نکاح به شرط صفت و سلامت روان یا تدلیس ثالث که 8 سال گذشته تازه فهمیدن بستگان او از 6 ماه اول زندگی طلاق را تجویز کردن همراه با کندن مال

الان 3 سال است سالی 4 ماه کلا انگار رو زمین وجود خارجی نداشته است نه تلفن نه پیامک نه هیچ چیز دیگر
من چجوری بستگان ایشان را به نابودی بکشم؟

پاسخ ها :

مرتضی جمالوند

جناب آقای مرتضی جمالوند :

با سلام و وقت بخیر؛
علی رغم نامفهوم بودن سوال مطروحه لازم به توضیح اینکه اولاً صرف تشویق به طلاق نمی‌تواند مصداقی برای جرم کیفری و معاونت تلقی گردد، چون زمانی میتوان رفتار ارتکابی از سوی معاون را جرم دانست که امکان انتساب جرم به مباشر نیز وجود داشته باشد و ثانیاً اگر بیماری روانی قابل اثبات برای روح قبل از نکاح وجود داشته و مکتوم مانده است امکان طرح این دعوی وجود دارد ..لکن در خصوص ضرب و جرح امکان طرح شکایت در صورت وجود آثار ضرب و جرح یا نامه پزشکی قانونی میسر می‌باشد.
www.instagram.com/mortezajamalvand
مرتضی_جمالوند_وکیل_پایه_یک_دادگستری